ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kim Kardashian: «Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ»

Όσα αποκάλυψε η σταρ για τις δυσκολίες της ζωής της.

Δέσποινα Άσπρου

Την ευαίσθητη πλευρά της θέλησε να δείξει μέσα από νέα συνέντευξη που παραχώρησε η Kim Kardashian στο podcast «On Purpose with Jay Shetty».

Αναλυτικότερα, η σταρ μίλησε για τις δυσκολίες της καθημερινότητά της και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μητέρα, ενώ σε κάποιο σημείο αποκάλυψε πως υπάρχουν πολλά βράδια που ξεσπάει σε κλάματα. 

«Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια περνάνε και αυτό είναι απόλυτα αληθινό. Έτσι, όταν είσαι μέσα σε αυτό, εννοώ, ειδικά όταν είναι μωρά και πρέπει ακόμα και να τα ταΐσεις, είναι μια τρέλα. Όμως, είναι το καλύτερο χάος», είπε η ίδια αρχικά.

Ακολούθως, τόνισε ότι οι υποχρεώσεις τρέχουν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φτάνουν για εκείνη στιγμές που την βγάζουν εκτός εαυτού. «Είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι "έχω αυτόν τον γ***** ανεμοστρόβιλο στο σπίτι μου". Τι μου συμβαίνει;».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως τα παιδιά της τσακώνονται συνεχώς, λόγω των διαφορετικών προσωπικότητών τους. «Είμαι μόνο εγώ εκεί, οπότε πρέπει να παίζω τον καλό ή τον κακό αστυνομικό. Το να είσαι γονιός είναι πραγματικά δύσκολο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε, ενώ αναφερόμενη στον ρόλο του γονιού είπε ότι είναι «η πιο ικανοποιητική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτή την εμπειρία. Είσαι περήφανος που τα κατάφερες για άλλη μια ημέρα», κατέληξε.

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση