ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κιάρα Φεράνι: Είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Τρουσάρντι;

Ο άντρας που την παρηγορεί και όσα ακούγονται για την σχέση της με τον γόνο της γνωστής οικογενείας Trussardi

Δέσποινα Άσπρου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της πασίγνωστης fashion blogger Κιάρα Φεράνι και του ράπερ Φέντεζ, μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών. Λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την σταρ να έχει ήδη βρει τον επόμενο σύντροφό της, με πολλά από αυτά να αναφέρουν ότι η Φεράνι είναι ζευγάρι με τον Τομάζο Τρουσάρντι, της γνωστής οικογενείας Trussardi.

Θέλοντας να διαψεύσουν το γεγονός, οι εκπρόσωποι της Ιταλίδας ανακοίνωσαν: «Η Κιάρα Φεράνι και ο Τομάζο Τρουσάρντι δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, διασταυρώθηκαν μόνο μία φορά σε μία επίδειξη μόδας πριν από 5 - 6 χρόνια»... με την απάντηση όμως αυτή να εκνευρίζει τον επιχειρηματία.

«Γνωρίζουμε την Κιάρα Φεράνι εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν μια απλή, αλλά ταλαντούχα ‘blogger’. Η οποία αγωνιζόταν ακόμα να προσκληθεί σε επιδείξεις μόδας. Εμείς από την άλλη πλευρά, πάντα πιστεύαμε σε εκείνη (όπως και στην αδερφή της Βαλεντίνα Φεράνι, που έχει συνεργαστεί εξίσου στενά μαζί μας…). Στην πραγματικότητα, πάντα έπαιρνα αυθόρμητα μέρος στις πρωτοβουλίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πασαρέλων όπου συνάντησα την Κιάρα την τελευταία φορά (πριν από περίπου 4 χρόνια). Πρέπει να πω ότι πάντα υπήρχε μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές» απάντησε η ομάδα του Τρουσάρντι.

Στη συνέχεια, ο Τρουσάρντι «επιτέθηκε» στην ομάδα της Φεράνι, αναφέροντας: «Το να απορρίπτει κανείς όλα αυτά με το ‘’δεν τον ξέρω καν’’ είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σχέση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει τη σωστή του διάσταση. Το να εμπλέκεται το Ansa σε όλο αυτό το τσουνάμι, είναι αρκετά παράξενο. Ίσως το γραφείο Τύπου της να έφαγε πολλά πανετόνε στην αλλαγή του χρόνου... (ένας σαφής υπαινιγμός στην δικαστική περιπέτεια της Κιάρα Φεράνι με το Pandoro gate όπως ονομάστηκε). Δεν καταλαβαίνουν τίποτα».

Παράλληλα με όλα αυτά, η Ιταλίδα αυτές τις μάλλον δύσκολες για εκείνη ώρες φαίνεται να βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του παιδικού της φίλου, Angelo Tropea. “Ο Θεός να ευλογεί τους καλύτερους φίλους που έρχονται να μείνουν μαζί σας όταν χρειάζεστε την αγάπη τους για να θεραπευτείτε”, σημείωσε μέσα από πρόσφατο ποστ της.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση