ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέιτ Μίντλετον: Οικονομική καταστροφή για την οικογένεια της πριγκίπισσας

Τα δράμα της μητέρας της πριγκίπισσας

Όπως αποκαλύπτει το Us Weekly, η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, 69 ετών, και ο σύζυγός της, Μάικλ, οι οποίοι είναι επίσης γονείς της Πίπα και του Τζέιμς Μίντλετον αντιμετωπίζουν σοβαρά χρέη, που φέρεται να μην μπορούν να ξεπληρώσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times του Ηνωμένου Βασιλείου, μάλιστα, το ζευγάρι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο «κόστος της εταιρείας αφερεγγυότητας των 260.000 λιρών (πάνω από 329.000 $)» για την επίμαχη επιχείρησή τους The Party Pieces Company. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της αφερεγγυότητας της επιχείρησης της Carole έχει αναγνωρίσει ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να πληρώσει τα συνολικά τέλη.

Τα χρέη της οικογένειας Μίντλετον

Η Party Pieces Company, που ιδρύθηκε από τους Middletons το 1987 έχει χρέη που εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών, που προσπαθούν να βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν τις τράπεζες. Μάλιστα, η Daily Mail παραθέτει αναλυτικά τα χρέη των Μίντλετον: 218.749 λίρες στην τράπεζα RBS για ένα δάνειο διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του Covid, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατ. λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια.

Αλλά καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει τα επαγγελματικά της δεινά, η εφημερίδα έμαθε ότι η Κάρολ, η οποία ήταν στο πλευρό της Κέιτ κατά τη διάρκεια της μάχης με τον καρκίνο (δείτε εδώ με ποια μορφή του παλεύει), είναι αποφασισμένη να εμποδίσει την κόρη της να ανησυχεί για τα προβλήματά τους. «Η Κέιτ και οι γονείς της είναι πολύ δεμένοι και πάντα κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά η συζήτηση για την επιχείρηση είναι εκτός, καθώς πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της», λέει μια πηγή στο Us.

Πηγή: youweekly.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση