ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καταπέλτης» η Shakira για τον Pique

«Με απατούσε, όσο ο πατέρας μου ήταν στην εντατική...»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως και τον πολυσυζητημένο χωρισμό της Σακίρας με τον Ζεράρ Πικέ.

Η διάσημη Κολομβιανή σταρ ένα χρόνο μετά τον χωρισμό παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''People'', μιλώντας για εκείνη τη ''σκοτεινή'' περίοδο της ζωής της. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Πικέ την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της ήταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του. Η Σακίρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική...Ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο».

Στη συνέχεια η Σακίρα αναφέρθηκε περισσότερα για την πορεία της υγείας του αγαπημένου της πατέρα, λέγοντας ότι η ανάρρωσή του ήταν «πολύ δύσκολη και αργή». «Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του..Είχε περάσει κορωνοϊό, είχε δυο ατυχήματα, μία πνευμονία και έκανε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις - όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αντοχής και η μητέρα μου ήταν δίπλα του μέρα και νύχτα».

Η διάσημη σταρ ανέφερε απογοητευμένη πως παρότι η σχέση των γονιών της ήταν πρότυπο για εκείνη, η ίδια δεν κατάφερε να ζήσει κάτι τέτοιο. Όπως είπε: «Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα, αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».

Τέλος, η Σακίρα με αφορμή την κυκλοφορία των νέων της τραγουδιών, είπε η μουσική είναι αυτή που τη βοηθάει στις δύκολες στιγμές λέγοντας: «Η μουσική με βοηθά να ξεπερνώ τα πνευματικά, ψυχικά και σωματικά μου προβλήματα. Έχω περάσει από άρνηση, οργή, πόνο, αποδοχή, θλίψη, ελπίδα, εξαπάτηση, ελπίδα ξανά, ενθουσιασμό. Τόσες πολλές συγκινήσεις και συναισθήματα που κατά καιρούς φαίνονταν ανάμεικτα, που έμοιαζαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μέσα μου, τα οποία κατάφερα να ξεμπερδέψω μόνο μέσα από τα τραγούδια μου, για να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Όχι για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, μόνο για να καταλάβω τον εαυτό μου και να τον ανεχτώ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Κόσμος  |  Διεθνή  |  Σακίρα  |  Πικέ  |  Shakira  |  Pique

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση