ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάρολος για Καμίλα: «Θα την άλλαζα με μια καινούργια»

Το κρύο αστείο του βασιλιά

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν φημίζεται για το χιούμορ του. Ο μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο, παρακολούθησε τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα των Αγγλικανών.

Ο ίδιος έκανε την πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή του από τη διάγνωσή του για καρκίνο. Ο 75χρονος εμφανίστηκε σε καλή διάθεση και συνομίλησε με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Γουίνδσορ."Είστε πολύ γενναίοι που στέκεστε εδώ στο κρύο" είπε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένος.


Ο 75χρονος έκανε και ένα αστείο για την σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προσβλητικό.

Ενώ χαιρετούσε το πλήθος, μια γυναίκα που κρατούσε σημαία του είπε για το σκυλί της που είναι ράτσας Cavalier king charles spaniel και το έχει ονομάσει Καμίλα: "Μεγαλειότατε, η Καμίλα είναι 17 τώρα, το king charles spaniel μου".

Το Cavalier King Charles Spaniel είναι συνδεδεμένο με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, στην οποία οφείλει το όνομα της ράτσας του.

Ο βασιλιάς, που περπατούσε δίπλα της έχοντας την Καμίλα δίπλα του, γύρισε προς τη γυναίκα στο πλήθος και αστειεύτηκε: "Θα την άλλαζα με μια καινούργια".

Αυτό ήταν ένα αστείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρκετά προσβλητικό για την σύζυγό του. Ωστόσο, η Καμίλα δεν έδωσε καμία σημασία και δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε, τουλάχιστον όχι μπροστά στον κόσμο.

Δείτε το απόσπασμα.

Η εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου την Κυριακή του Πάσχα καθησύχασε κάπως το κοινό μετά το διπλό σοκ της μάχης του ίδιου και της Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ανακοίνωσε τη δική της διάγνωση με καρκίνο μόλις πριν από μία εβδομάδα, δεν παρευρέθηκε.

Όλο αυτό το διάστημα, η Καμίλα έχει εκπροσωπήσει επάξια τη βασιλική οικογένεια, με χαμόγελο και καλή διάθεση, καθησυχάζοντας τους φαν της βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, πηγή προσκείμενη στο Παλάτι δήλωσε ότι η παρουσία του Βασιλιά στη λειτουργία του Πάσχα ήταν "ένδειξη ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, προς την επανέναρξη των συνηθισμένων βασιλικών του καθηκόντων". Ο Κάρολος φέρεται να ανυπομονούσε να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα, με μέλος της οικογένειας του να υποστηρίζει ότι είναι "πολύ απογοητευμένος" που οι θεραπείες για τον καρκίνο τον άφησαν στο περιθώριο.

Τα σενάρια για την πορεία της υγείας του βασιλιά

Την ίδια ώρα δημοσίευμα του "In Touch" ανέφερε ότι ο Κάρολος έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας και έχει μόλις δύο χρόνια ζωής. "Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας".

Το ίδιο μέλος του βασιλικού στενού κύκλου, το οποίο επικαλείται το "In Touch", είπε επίσης: "Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική".

Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση