ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάρα Ντελεβίν: «Δωρίζει» τον.. οργασμό της στην επιστήμη!

Το διάσημο μοντέλο λέει πως οι περισσότεροι άνδρες δεν αφουγκράζονται τις σεξουαλικές ανάγκες των γυναικών

Πολλοί άνθρωποι δεσμεύονται ότι θα δωρίσουν τα όργανά τους στην επιστήμη μετά το θάνατό τους, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν τους επιστήμονες να προβούν σε νέες ανακαλύψεις για το ανθρώπινο είδος. Η ολοζώντανη Κάρα Ντελεβίν όμως «δώρισε» κάτι πολύ πιο ασυνήθιστο στην ιατρική: τον οργασμό της.

Το 30χρονο σούπερ μόντελ έδωσε στους ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά την επίτευξη της κορύφωσης, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις της στη χημεία του σώματός της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα προβληθούν στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα.

Η Ντελεβίν συμμετείχε σε μια έρευνα «με θέμα το χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει γιατί οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ από ό,τι οι γυναίκες.

Μιλώντας έξω από ένα νοσοκομείο στη Γερμανία, το αμφιφυλόφιλο μοντέλο απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της σειράς ντοκιμαντέρ Planet Sex With Cara Delevingne είπε: «Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνεται σίγουρα πως καταφέρνουν καλύτερα».

Πώς έγινε το πείραμα

Στο πείραμα μετρήθηκαν τα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών στον οργανισμό της πριν και μετά τον οργασμό. Τα ενδοκανναβινοειδή, είναι η χημική ουσία που μειώνει το άγχος, αυξάνει την ευφορία και ενισχύει την ευχάριστη ανταπόκριση στο σεξ. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αποστολή που ανέλαβε η Κάρα Ντελεβίν στην προσπάθειά της να φτάσει στο βάθος της σεξουαλικότητάς της.Ταξίδεψε στην Ολλανδία για να συναντήσει έναν ειδικό στο σεξ, επισκέφθηκε ένα κινηματογραφικό πλατό όπου γυρίζεται «ηθική» πορνογραφία και ταξίδεψε στην Ιαπωνία όπου έφτιαξε ένα καλούπι του κόλπου της.

Τι κάνουν λάθος οι άνδρες
Η Ντελεβίν μιλώντας για όλες αυτές τις εμπειρίες που αποκόμισε είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές: «Αισθάνομαι ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά στο σεξουαλικό κομμάτι. Το καταλαβαίνω, είναι πολύ πιο περίπλοκο για μια γυναίκα να πρέπει να σου πει ότι δεν το κάνεις σωστά. Πρέπει να κάτσεις κάτω και να ακούσεις τι σου λέω. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να δολοφονήσουν τον εγωισμό τους».

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση