ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kamala Harris: H απάντηση της Anna Wintour για το ξαπρισμένο εξώφυλλο

Πώς υπερασπίστηκε το περιοδικό της

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Δεν θα μπορούσε να μην υπερασπιστεί το περιοδικό της, «Vogue» η διευθύντριά του, Anna Wintour να απεικονίσει στο εξώφυλλο του τεύχος Φεβρουαρίου τη νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα με τον φωτισμό που την έβγαλε ξασπρισμένη. Μια φωτογράφιση που απέσπασε πολύ αρνητικά σχόλια για το πόσο απλή και πρόχειρη ήταν από τη μια και για το πόσο ασπρισμένη βγήκε η Αντιπρόεδρος στη φωτογράφηση.


Σε δήλωσή της στους «New York Times», η  Anna Wintour  ξεκαθάρισε τις καλές προθέσεις του περιοδικού:«Προφανώς έχουμε ακούσει και κατανοήσει την αντίδραση για το εξώφυλλο και θέλω απλώς να επαναλάβω ότι δεν υπήρξε απολύτως καμία πρόθεσή μας να μειώσουμε με οποιονδήποτε τρόπο τη σπουδαιότητα της αντιπροέδρου - την απίστευτη νίκη της Kamala Harris.» Η Wintour αρνήθηκε ότι το επιτελείο της αντιπροέδρου και η Vogue είχαν συμφωνήσει από πριν για το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης.
«Δεν υπήρχε επίσημη συμφωνία για το ποια θα ήταν η επιλογή σε ότι αφορά το εξώφυλλο».... «Κι όταν οι δύο φωτογραφίες έφτασαν στη Vogue, όλοι μας αισθανθήκαμε πολύ, πολύ έντονα ότι το λιγότερο επίσημο πορτρέτο του εκλεγμένου αντιπροέδρου αντανακλούσε πραγματικά τη στιγμή που ζούσαμε».
«Η Vogue τελικά έχει επιλέξει το εξώφυλλο που νιώσαμε ότι αποπνέει την αισιοδοξία, την προσωπικότητά της και την αυθεντικότητά της. Προφανώς, αγαπάμε και γιορτάζουμε και τα δύο εξώφυλλα ψηφιακά», ανέφερε η διευθύντρια της Voque.

Η διευθύντρια του περιοδικού ναι μεν  μίλησε στους «New York Times» εξαίροντας  την επιλογή των αγαπημένων αθλητικών «Converse» της Kamala. Στη μία φωτογραφία που ανέβασε το περιοδικό στο διαδίκτυο, η Kamala ποζάρει μπροστά σε μια αστραφτερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα αθλητικά της Converse. Στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται μ΄ένα ταγιέρ σε απαλό γαλάζιο χρώμα. Τελικά το περιοδικό έχει επιλέξει την πρώτη φωτογραφία για το εξώφυλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση