ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Johnny Depp: Λέει «όχι» στους «Πειρατές» και αυτός είναι ο λόγος

Απογοητευμένοι οι θαυμαστές του με την απόφαση αυτή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Δεν υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά τον Τζόνι Ντεπ να υποδύεται τον Τζακ Σπα΄ροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής», αφού σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν πως αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει τη μεγάλη επιστροφή σε έναν από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες για το κοινό.

 

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η Disney δεν στήριξε τον πασίγνωστο ηθοποιό κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του με την πρώην του, Άμπερ Χερντ, κι έτσι εκείνος τους το ''ανταποδίδει'' με αυτόν τον τρόπο, παρότι θα γίνοταν κατά 20 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσιος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν δεχόταν να παίξει σε ένα ακόμη σίκουελ των «Πειρατών».

Συνεργάτες του Τζόνι Ντεπ αναφέρουν πως «δεν τον ενδιαφέρει να συνεργαστεί ξανά με τη Ντίσνεΐ. Τον παράτησαν παρά το ότι η Αμπερ έλεγε ένα σωρό ψέματα» και πως ο ηθοποιός «έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα στούντιό τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία».

Τέλος, πηγές από το περιβάλλον του πρόσθεσαν πως: «Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Χόλιγουντ. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά».

Όπως και να' χει, ο Τζόνι Ντεπ, θα είναι πάντα ο πειρατής της καρδιάς μας...

 

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση