ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JLo: Γιατί απέφυγε να αναφερθεί στο φύλο του παιδιού της;

Η κίνηση που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Θέμα συζήτησης είναι στους κοσμικούς κύκλους η ''συμπεριφορά'' της Jennifer Lopez στο έκτο ετήσιο γκαλά LADF Blue Diamond.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Dodger Stadium την περασμένη Πέμπτη και η Λατίνα τραγουδίστρια ήταν η guest star, που ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, ανέβηκε στη σκηνή η 14χρονη κόρη της Emme, με την Jennifer Lopez να ερμηνεύει μαζί της ένα τραγούδι. Όπως η ίδια ανέφερε, τραγούδησε μαζί με την πιο «αγαπημένη της σύντροφο», ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια γενικότερα απέφυγε να χρησιμοποιήσει λέξεις, που να προσδιορίζουν το φύλο της κόρης της.

Συγκεκριμένα, προτίμησε αντί να κάνει χρήση του ''she/her'', η JLo χρησιμοποίησε τις αντωνυμίες ''they/them'', που στα αγγλικά χρησιμοποιούνται για τα non binary άτομα.  

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance original sound - ChristinaTheSupermom

 

Η διάσημη σταρ φαίνεται πως σέβεται απόλυτα την ταυτότητα της 14χρονης κόρης της και κέρδισε τον θαυμασμό του κόσμου για ακόμα μια φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση