ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JLO & Ben Affleck: Aπαντούν στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί

Ζουν τον έρωτά τους

Η σχέση του Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μετά την επανασύνδεσή τους, ήρθε η πρόταση γάμου, το λαμπερό μονόπετρο και ήδη το ζευγάρι ψάχνει το ιδανικό σπίτι για να ξεκινήσει την κοινή του ζωή.

Η σχέση του Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μετά την επανασύνδεσή τους, ήρθε η πρόταση γάμου, το λαμπερό μονόπετρο και ήδη το ζευγάρι ψάχνει το ιδανικό σπίτι για να ξεκινήσει την κοινή του ζωή.

«Δεν θέλουν άλλα παιδιά. Έχουν περάσει κι οι δύο από αυτό το στάδιο της ζωής τους», είπε η πηγή, τονίζοντας πως στόχος τους αυτή τη στιγμή είναι να δεθούν ο ένας με τα παιδιά του άλλου και να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η ίδια πηγή, τα παιδιά του Μπεν Άφλεκ έχουν συμπαθήσει ιδιαίτερα τη Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ ο 10χρονος Σάμουελ είναι η μεγάλη της αδυναμία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids)

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τη Βάιολετ και τη Σεραφίνα Ρόουζ. Από την πλευρά της, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, την Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @emme.munizz

Η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, είναι πολύ θετική στο να παιρνούν χρόνο τα παιδιά τους με τη Τζένιφερ, καθώς θεωρεί πως κατά αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις μεταξύ τους και θα καταφέρουν όλοι μαζί να είναι μια ευτυχισμένη μικτή οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση