ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

JLo: Αυτό είναι το μήνυμα που χάραξε ο Ben Affleck στο δαχτυλίδι του αρραβώνα

Το μήνυμα και η ιστορία πίσω από αυτό

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζέιν Λόου παραχώρησε η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων τι είχε χαράξει ο Μπεν Άφλεκ στο δαχτυλίδι του αρραβώνα τους το 2002 αλλά και τι βρίσκεται χαραγμένο στο τωρινό.

Λίγες μέρες αφότου η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ This Is Me… Now, το πρώτο της μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η σταρ μίλησε για όλα ενώ αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε τα τραγούδια από την αναζωπύρωση του ειδυλλίου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Μια πράσινη πέτρα τοποθετημένη πάνω σε ασήμι φιγουράρει στο δάχτυλο της και όπως αποκάλυψε έχει χαραγμένη τη φράση «δεν πηγαίνω πουθενά». Αυτό είναι το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Μπεν Άφλεκ πριν γίνει γυναίκα του.

Μάλιστα όπως εξήγησε υπάρχει ιστορία πίσω από τη συγκεκριμένη φράση καθώς όταν άρχισαν να μιλούν ξανά μέσω email, ο Μπεν υπέγραφε πάντα τα μηνύματα ως εξής: «Μην ανησυχείς, δεν πάω πουθενά».

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και τι έγραφε το πρώτο δαχτυλίδι που της έδωσε το 2002. «Το πρώτο διαμαντένιο δαχτυλίδι που μου έδωσε, το ροζ, έγραφε “τραγούδα”».

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση