ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Jennifer Lopez: Οι πλαστικές που έκανε

Δεν είναι τυχαίο που είναι ακόμη θεά στα 51 της

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Θηλυκιά, σέξι, εντυπωσιακή. Η Jennifer Lopez είναι σίγουρα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες διεθνώς. Κάθε εμφάνισή της στη σκηνή συζητιέται. Αυτή την περίοδο διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές μιας και ο έρωτας με τον Ben Affleck την ομορφαίνει ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά, ο χρόνος, φαίνεται πως δεν έχει αγγίξει την 51χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι το ίδιο λαμπερή όπως 20 χρόνια πριν.


Πώς το έχει καταφέρει αυτό; Το 2013, η μητέρα δύο παιδιών, τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση. Παρόλα αυτά, ειδικοί από το MYA Cosmetic Surgery, πιστεύουν πως μπορεί να έχει βοηθηθεί σε κάποιους αισθητικούς τομείς με τη βοήθεια των αισθητικών επεμβάσεων. Ένας εκπρόσωπος του MYA Cosmetic Surgery εξήγησε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ πιθανό η Jennifer να έχει προχωρήσει σε ρινοπλαστική. Η μύτη της φαίνεται λεπτότερη και τα ρουθούνια της είναι σαφώς μικρότερα, σε σχέση με φωτογραφίες παλαιότερα. Και συνεχίζει: «Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες, είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει και κάποια αυξητική επέμβαση στο στήθος της.»
Επίσης αναφέρει πως έχει κάνει Botox, στο μέτωπο και σίγουρα γύρω από τα μάτια. Τέλος ο ειδικός αναφέρει πως «είναι φανερό πως η Jennifer ακολουθεί ένα υγιές lifestyle με διατροφή και γυμναστική, που βοηθούν τη νεανική της εμφάνιση, μαζί με καλά γονίδια και… κάποιες επεμβάσεις.»

Δείτε στο βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jennifer Lopez  |  JLo  |  Gossip  |  Hot

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση