ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Πώς πέρασε το ζευγάρι τις γιορτινές ημέρες

Το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στη σχέση τους 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ήταν ό,τι καλύτερο έκαναν μέσα στο 2021, αφού το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν τα απαιτητικά προγράμματά τους. Πιο αναλυτικά, ο Affleck πέρασε την Παραμονή των Χριστουγέννων με τα παιδιά του, Violet, Seraphina και Samuel, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Jennifer Garner και την επομένη γιόρτασε με την Lopez και τη δική της οικογένεια. Ο ηθοποιός αντάλλαξε δώρα με τα παιδιά της σούπερ σταρ, Max και Emme, ενώ στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα ήταν παρούσα και η μητέρα του Affleck.

"Ήταν μία πολύ ήσυχη γιορτή για τους ίδιους. Το απόλαυσαν πραγματικά ύστερα από ένα απαιτητικό φθινόπωρο", δήλωσε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισε να επανασυνδεθεί.

Τα Χριστούγεννα, βέβαια, δεν ήταν η μόνη γιορτή που ο Affleck και η Lopez πέρασαν μαζί. Ειδικότερα, το ζευγάρι αλλά και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού συναντήθηκαν με αφορμή το Halloween, όπου τα παιδιά τους είχαν ξεχυθεί στα σπίτια της γειτονιάς για την παράδοση του trick-or-treating

"Όλοι τα πάνε πολύ καλά και η προσοχή είναι πάντα στα παιδιά. Η Jennifer, ο Ben και η Jennifer Garner όλοι θέλουν τα παιδιά να έχουν ένα απίστευτο Halloween. Τα παιδιά είναι φίλοι και ήθελαν να πάνε μαζί για trick or treating. Έβγαζε νόημα να πάνε λοιπόν όλοι μαζί", είχε δηλώσει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού για την πρόσφατη συνάντησή τους.

Παρά τα πρόσφατα σχόλια του ηθοποιού για την πρώην σύζυγό του που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Affleck δήλωσε πως η σχέση του με τη Garner παραμένη άριστη, καθώς έχουν βρει το μυστικό του co-parenting, βάζοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Πηγή: madamefigaro.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση