ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez: Πού συναντήθηκαν μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

Ποιος ο σκοπός της συνάντησής τους

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε η είδηση σχετικά με τον χωρισμό της Jennifer Lopez & του Alex Rodriguez και το πρώην ζευγάρι ξαναβρέθηκε για μία σύντομη συνάντηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του Page Six, το πρώην ζευγάρι εθεάθη να γευματίζει σε πολυτελές εστιατόριο του Los Angeles, την Παρασκευή (23/04) το βράδυ. Πρόκειται, μάλιστα, για το ίδιο πολυτελές εστιατόριο, στο οποίο είχαν βγει και το πρώτο τους ραντεβού το 2017.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών σχέσεων που διατηρεί ακόμα το πρώην ζευγάρι, αφού η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, επέστρεψε για λίγες μέρες στο LA, ενώ o Alex Rodriguez είναι στο μέσο της συμφωνίας για να γίνει συνιδιοκτήτης στους Minnesota Timberwolves.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του στην εκπομπή Today το πρωί της Πέμπτης (15/04). Στην κοινή τους δήλωση έγραψαν ότι συνειδητοποίησαν πως προτιμούν να είναι φίλοι, σχολιάζοντας συγκεκριμένα: "Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι και περιμένουμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές και projects. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Προς σεβασμό σε αυτά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν καλοσυνάτα λόγια και υποστήριξη".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση