ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jennifer Aniston: Το post για το εμβόλιο και η power φωτογραφiα

Τί λέει για την εμπειρία της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το δικό της μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού θέλησε να περάσει η Jennifer Aniston.

Η ελληνικής καταγωγής πασίγνωστη σταρ του Hollywood είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένη και νιώθει υπέροχα. Με ανάρτησή της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram, η Jennifer Aniston τονίζει όχι μόνο τη σημαντικότητα του εμβολιασμού, αλλά και την τύχη που έχουν κάποιοι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε εμβόλια, καθώς είναι γνωστό πως αυτό δεν είναι για όλους αυτονόητο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: ''Πλήρως εμβολιασμένη και νιώθω τόσοοοοο καλά. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί και προνομιούχοι, που έχουμε πρόσβαση στον εμβολιασμό για τον Covid-19 στις Η.Π.Α. αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς, αυτό δε συμβαίνει παντού ... και όπως γνωρίζουμε, η υγεία ενός από εμάς επηρεάζει όλους μας. Σκεφτείτε εκείνους που δεν έχουν ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να εμβολιαστούν και να αγκαλιάσουν τους φίλους και την οικογένειά τους. Δείτε περισσότερα στο βιογραφικό μου για τρόπους βοήθειας, όσων το χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης''.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο instagram:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση