ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jamie Foxx: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Μέσα σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Τζέιμι Φοξ, αφού σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε μία γυναίκα, τής επιτέθηκε σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη το 2015.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν στο εστιατόριο ''Catch NYC & Roof'' τον Αύγουστο του ίδιου έτους, όταν η γυναίκα που τον κατηγορεί είχε πάει για φαγητό με μια φίλη της. Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα και η φίλη της, που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι, ζήτησαν από τον ηθοποιό να βγουν μια φωτογραφία, κάτι που εκείνος δέχτηκε.

 

Το φερόμενο ως θύμα, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, ισχυρίζεται ότι ο 55χρονος φαινόταν μεθυσμένος και φέρεται να της είπε: «Ναι, μωρό μου, τα πάντα για σένα». Αρχικά, έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, και στη συνέχεια η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Φοξ τής είπε ότι είχε «σώμα μοντέλου» και μύριζε «πολύ όμορφα». Μετά, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ο ηθοποιός την τράβηξε από το χέρι και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Όπως είπε έβαλε και τα δύο του χέρια στη μέση της και κάτω από το μπλουζάκι της όπου άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος. Η ίδια λέει ότι ενώ υπήρχαν αρκετά άτομα μπροστά στο συμβάν, μεταξύ των οποίων και κάποιοι από το εστιατόριο, δεν έκαναν τίποτα για να την βοηθήσουν, αντίθεται απομακρύνθηκαν.

Στη συνέχεια, ο Φοξ σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και μετά τα δάχτυλά του στα απόκρυφα σημεία της. Η γυναίκα που κατηγορεί τον ηθοποιό, ισχυρίζεται ότι η επίθεση σταμάτησε μόλις η φίλη της ήρθε και είδε τι συνέβαινε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα μηνύει όχι μόνο τον Τζέιμι Φοξ, αλλά και το εστιατόριο, ζητώντας αποζημίωση. Οι εκπρόσωποι του διάσημου ηθοποιοί προς το παρόν αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, σχετικά με τις κατηγορίες της γυναίκας.

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση