ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jacquemus - Maestri: Τα αρνητικά σχόλια για το γκέι ζευγάρι, επειδή «αγόρασε τα δίδυμα... σαν πατάτες»

Jacquemus: Χάος στην ανάρτηση ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του - Λες και αγοράζουν πατάτες από το σούπερ μάρκετ, γράφουν

O σχεδιαστής μόδας, Simon Porte Jacquemus, ανακοίνωσε στο Instagram πως εκείνος και ο σύζυγός του, Marco Maestri, έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα παιδιά, στις 20 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν, μέσω παρένθετης μητέρας και η φωτογραφία με τα μωρά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και τα περισσότερα σχόλια που φαίνονται στο post του Γάλλου σχεδιαστή γράφουν «συγχαρητήρια», πολλοί από τους ακολούθους του αναφέρουν, ότι διαγράφονται σχόλια που επικρίνουν το γεγονός ότι το γκέι ζευγάρι απέκτησε παιδιά με παρένθετη.

Οι περισσότεροι από όσους σχολίασαν αρνητικά το παραπάνω, διερωτήθηκαν «γιατί δεν υιοθέτησαν παιδιά;» με μια μεγάλη συζήτηση περί «εργαλειοποίησης της γυναίκας» και «αγοράς μωρών» να έχει σκιάσει την ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του σχεδιαστή και του συζύγου του.

«Τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται» γράφει κάποιος. «Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό» σημείωσε ένας άλλος.

«Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη» έγραψε κάποιος άλλος.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση