ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ζιζέλ διαψεύδει τις φήμες περί απιστίας πριν το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι

«Πολλές γυναίκες που βρίσκουν το θάρρος να φύγουν από μια κακή σχέση, τις λένε άπιστες»

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να απάτησε τον Τομ Μπρέιντι με τον νέο σύντροφό της, Χοακίμ Βαλέντε πριν από το διαζύγιό τους τον Οκτώβριο του 2022 έβαλε η Ζιζέλ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το supermodel μίλησε στους New York Times και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ειδυλλίου με τον δάσκαλο Ζίου-Ζίτσου, απάντησε: «Αυτό είναι ψέμα».

Στην πορεία, δίνοντας μια έμμεση περιγραφή του πώς ήταν η σχέση της με τον άσο του NFL, Μπρέιντι, η 43χρονη σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες».

Η ίδια επεσήμανε στη συνέχεια: «Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, μόνο οι δύο άνθρωποι στη σχέση».

Η Ζιζέλ και ο προπονητής της Ζίου-Ζίτσου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Τον Φεβρουάριο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο Page Six ότι «οι δυο τους είναι βαθιά ερωτευμένοι».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση