ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Vogue οργανώνει μια επίδειξη μόδας που θα συζητηθεί

Επίδειξη μόδας της Vogue ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

ΚΥΠΕ

Το περιοδικό μόδας Vogue ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει κορυφαίους οίκους πολυτελείας της Γαλλίας για μια μοναδική επίδειξη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ δήλωσε στο AFP ότι το υπαίθριο σόου θα είναι «ένας συνδυασμός επίδειξης μόδας, ψυχαγωγίας και παραστάσεων... και κάποιων εκπλήξεων».

Θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου -Διεθνής Ολυμπιακή Ημέρα - περίπου ένα μήνα προτού η πόλη φιλοξενήσει τους Αγώνες.

Μεταξύ των οίκων που θα συμμετέχουν είναι οι Jacquemus και Balmain, καθώς και ο Louis Vuitton, διευθυντής δημιουργικού του οποίου είναι ο σταρ της hip - hop Φαρέλ Γουίλιαμς.

«Είναι σπάνιο να είμαστε μαζί έτσι» είπε ο Olivier Rousteing, διευθυντής δημιουργικού του Balmain, στη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.

«Η κατάληψη της Πλατείας Βεντόμ πρέπει να πω ότι είναι αρκετά θρυλική» είπε ο Γουίλιαμς προσθέτοντας ότι η επίδειξη θα αναδείξει «το αληθινό γαλλικό στυλ - αυτό που βλέπουμε στην πασαρέλα, αυτό που βλέπουμε στις λεωφόρους - σε ένα πνεύμα χωρίς αποκλεισμούς».

Η επίδειξη σχεδιάζεται ως φόρος τιμής στα 100 χρόνια γαλλικής μόδας, καθώς συμπληρώνεται ένας αιώνας από την τελευταία φορά που η πόλη φιλοξένησε τους Αγώνες το 1924.

Κάθε δεκαετία της γαλλικής μόδας θα συνδυάζεται με Ολυμπιακά αθλήματα, από στίβο και ποδηλασία μέχρι breakdancing και taekwondo.

Η Άννα Γουίντουρ περιέγραψε το σόου ως το τρίτο «παγκόσμιο γεγονός» της Vogue, μετά τις εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο που οργάνωσε το περιοδικό.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου στον ποταμό Σηκουάνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση