ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «τέλεια Πρώτη Κυρία» και η δήλωση του Kanye West που θα συζητηθεί

Όσα αποκάλυψε πηγή από το στενό περιβάλλον του ράπερ

Δέσποινα Άσπρου

Ως γνωστόν, ο Κάνιε Γουέστ σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής και αυτή τη φορά είναι πεπεισμένος ότι η νέα του σύζυγος, Μπιάνγκα Σένσορι, «θα είναι τέλεια» για τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror».

Να θυμίσουμε πως το 2020, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρτάσιαν σπατάλησε πάνω από 12,4 εκατομμύρια δολάρια (9,8 εκατομμύρια λίρες) από δικά του χρήματα,  για μια αποτυχημένη προεδρική υποψηφιότητα, αλλά το γεγονός κάθε άλλο παρά τον πτόησε!

«Παρά το γεγονός ότι δεν πέτυχε την τελευταία φορά, έχει κάνει ένα διάλειμμα από το να είναι τόσο στη δημόσια σφαίρα και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ [Καρντάσιαν]», δήλωσε η πηγή της εφημερίδας «Mirror» και στην συνέχεια, πρόσθεσε ότι αντίθετα με το παρελθόν, αυτή την φορά η εκστρατεία του «είναι δομημένη και θα εκτελεστεί καλά τους επόμενους μήνες».

Έπειτα, το άτομο από το κοντινό του περιβάλλον σημείωσε ότι το διαζύγιό του με την Καρντάσιαν «δείχνει ότι είναι ανθρώπινος και ευάλωτος» και ότι αισθάνεται ότι «η Μπιάνκα θα ήταν η τέλεια Πρώτη Κυρία, καθώς είναι ανορθόδοξη, έξυπνη και τον υποστηρίζει».

Άλλη πηγή, πρόσθεσε  ότι η σχέση του Γουέστ και της Σένσορι είναι «ισχυρότερη από ποτέ», με την ίδια να μπορεί να χειριστεί τον ράπερ με τρόπους που η Καρντάσιαν δεν μπορούσε.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση