ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σταρ που δοκίμασε σπέρμα σολομού... στην προσπάθειά της να δείχνει νέα

«Θα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα μία φορά» για να δείχνει νέα»

Δέσποινα Άσπρου

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα διαβάζοντας τον τίτλο, ας ξεκαθαρίσουμε ότι το σπέρμα σολομού είναι δημοφιλές συστατικό σε θεραπείες προσώπου, καθώς βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος και ουκ ολίγοι το έχουν χαρακτηρίσει ως το επόμενο must-have κορεατικό συστατικό ομορφιάς, καθώς εκεί χρησιμοποιείται έντονα στα σπα. Ανάμεσα στις σταρ που θέλησαν να δοκιμάσουν τις ιδιότητές του, είναι η Τζένιφερ Άνιστον.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε για το εξώφυλλο της «Wall Street Journal» και κατά την διάρκεια των δηλώσεών της παραδέχτηκε ότι θα «δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα» για να δείχνει νέα - ακόμη και μια θεραπείας του δέρματος με ένα ασυνήθιστο συστατικό: το σπέρμα σολωμού. Η ίδια είπε πως μια αισθητικός της πρότεινε μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού, η οποία της τράβηξε το ενδιαφέρον.

«Πρώτα απ' όλα, είπα, "Μιλάτε σοβαρά; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;"», θυμήθηκε η 54χρονη και έπειτα, παραδέχτηκε πως αν και δοκίμασε την θεραπεία δεν είναι σίγουρη αν ήταν αποτελεσματικό.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση