ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Naomi Campbell μιλά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Το άγνωστο περιστατικό που την ''ταρακούνησε'' και πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Στο νέο docuseries του AppleTV+, με τίτλο «The Super Models» μίλησε η Ναόμι Κάμπελ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια στον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ο οποίος παραλίγο να τη σκοτώσει, όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της τη δεκαετία του '90.

 

Το πασίγνωστο μοντέλο παραδέχθηκε ότι στράφηκε στην κοκαΐνη για να αντιμετωπίσει τα παιδικά τραύματα, που βίωσε όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της, λέγοντας αρχικά: «Υποθέτω ότι, όταν άρχισα να κάνω χρήση, ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο... μαλ**ία, πραγματικά είναι. Νομίζεις, "Ω, θα επουλώσει αυτή την πληγή". Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι' αυτό και θύμωσα πολύ».

Στα ναρκωτικά προσπάθησε να βρει ''παρηγοριά'' και όταν ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς το 1997. Ο θάνατος του Ιταλού σχεδιαστή και στενού φίλου της τήν συγκλόνισε, με την ίδια να αναφέρει: «Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με ωθούσε, με ωθούσε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου μεγάλωσε πολύ».

Η Ναόμι ''πάλεψε'' με τον εθισμό της για πέντε χρόνια. «Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου - μιλώντας για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω αυτό με κάτι. Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό» εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ''ταρακουνήθηκε'', όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης το 1999 και στη συνέχεια πήρε την απόφαση να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

 

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω. Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται» δήλωσε η 53χρονη Κάμπελ, τα τελευταία χρόνια, αφότου έγινε μητέρα, είδε τη ζωή της να αλλάζει..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση