ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η κίνηση που δείχνει ότι ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έχει τελειώσει

Όσα έγιναν γνωστά

Η παραμυθένια ιστορία αγάπης της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος της.

Υπάρχουν ήδη πολλά δυσοίωνα σημάδια πως το διάσημο ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του. Όλα ξεκίνησαν με τις μη κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού και την απουσία της βέρας στο χέρι του Μπεν Άφλεκ και εντάθηκαν με την απάντηση της Λόπεζ σε ερωτήσεις σχετικά με τις φήμες περί χωρισμού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τον Μάιο, τα δημοσιεύματα πως ο ηθοποιός μένει σε ξεχωριστό σπίτι και το γεγονός πως η Λατίνα τραγουδίστρια ακύρωσε την επερχόμενη περιοδεία της για να περάσει περισσότερο χρόνο με 

Τι συμβαίνει με την έπαυλη Λόπεζ - Άφλεκ;

Και τώρα, ένα ακόμη σημάδι που δείχνει πως το ζεύγος ίσως οδεύει προς τον χωρισμό είναι το γεγονός πως το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι τον Μάιο, πιθανότατα βγαίνει ξανά στην αγορά.

Η καταχώρηση του σπιτιού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ανανεώθηκε με νέες φωτογραφίες/Zillow.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, μια σειρά από φωτογραφίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν από την έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς ανέβηκαν το προφίλ της σελίδας του Zillow (μεσιτικό γραφείο) σηματοδοτώντας πως – αν και εξακολουθεί να είναι καταχωρημένη ως πωλημένη – μπορεί σύντομα να βγει ξανά στην αγορά, μαζί με την ποπ σταρ και τον ηθοποιό.

Η πολυτελής έπαυλη των 60 εκατομμυρίων

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν πληρώσει 60.8 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για την έπαυλη των 12 υπνοδωματίων και 24 μπάνιων πέρυσι τέτοια εποχή μετά από αρκετό καιρό αναζήτησης στέγης.

Η έπαυλη στην οποία κατέληξαν τελικά είναι γνωστή ως Wallingford Estate και διαθέτει ένα κλειστό αθλητικό συγκρότημα, ένα γκαράζ 12 αυτοκινήτων, μια πελώρια πισίνα και πρόσθετα κτίρια όπως έναν ξενώνα, ένα σπίτι για τον επιστάτη και άλλο ένα οίκημα για τον φύλακα ασφαλείας.

Μετά την αγορά της, από την καταχώρηση κατέβηκαν πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες όπως συνηθίζεται. Το γεγονός όμως πως τώρα υπάρχουν 50 φωτογραφίες της, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λήψης του εξωτερικού χώρου σε διάφορες ιστοσελίδες καταχώρησης ακινήτων – καθώς και μια νέα περιγραφή της, δείχνει πως το διάσημο ζευγάρι ενδεχομένως ετοιμάζεται να αναζητήσει νέο αγοραστή.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση