ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Η ανακοίνωση μέσω βίντεο

Μετά από απουσία τριών μηνών από την ενεργό δράση και δύο μήνες μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, η Kate Middleton αναγκάστηκε να εμφανιστεί και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο αλλά στις εξετάσεις εμφανίστηκε ο καρκίνος»
Μιλώντας στην κάμερα και απευθείας στα μάτια των ανθρώπων που την αγαπούν ανά τον κόσμο, η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εξήγησε την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και τη μάχη που δίνει τους μήνες αυτούς.

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν είχε σχέση με καρκίνο.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος.
Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Βάζοντας τέλος στα τέρατα που γράφτηκαν για εξωσυζυγικές σχέσεις και τις φήμες που την ήθελαν ακόμα και σε κώμα, η Kate δεν αποκάλυψε τη μορφή καρκίνου που πολεμά αλλά μίλησε για τον λόγο που εξαφανίστηκε.

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων.

Αιτία ήταν φυσικά το μεγάλο χειρουργείο, η ανάκαμψη από αυτό για να ξεκινήσει χημειοθεραπείες αλλά πάνω από όλα, το πώς θα μιλήσει στην οικογένειά της και ειδικά στα τρία παιδιά της για την ασθένειά της.

Η Middleton με τρεμάμενη φωνή εξήγησε πως προτεραιότητά της ήταν να ξέρουν τα παιδιά της πως θα γίνει καλά και τόνισε πως με τον William στο πλευρό της ξέρει πως μπορεί να τα καταφέρει.

«Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο μας και ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε: Ως οικογένεια, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου».

Πηγή: thetoc.gr

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση