ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κέιτ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο γιατί άγνωστοι την απείλησαν

Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας

Ποιος εκβίασε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι θα αποκαλύψει την ασθένεια της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον έχοντας πλήρη γνώση του περιεχομένου του ιατρικού της φακέλου, που ανέφερε ότι πάσχει από καρκίνο;

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου λέγοντας ότι έχει καρκίνο κι ότι ήδη υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, δεν ήταν προγραμματισμένο να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, όπως προκύπτει από διάφορες πηγές, οι οποίες έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης που επικρατεί στα Βασιλικά Ανάκτορα.

Το μήνυμα της Kate Middleton για την διάγνωση με καρκίνο

 


Απλά υπήρξε κάποιος που απείλησε το Παλάτι ότι εάν η Κέιτ δεν έστελνε το θαρραλέο μήνυμα στους συμπολίτες της, μιλώντας ανοιχτά για την ασθένεια από την οποία νοσεί, θα το διέρρεε αυτός που πήρε κρυφά τον ιατρικό της φάκελο από την Κλινική του Λονδίνου όπου νοσηλεύτηκε ύστερα από επέμβαση την κοιλιακή χώρα.

Η γερμανική εφημερίδα, που επικαλείται βρετανικές πηγές, επισημαίνει ότι η Κέιτ και το Παλάτι εξαναγκάστηκαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρα των τριών παιδιών τους. Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι είχε διαρρεύσει ο ιατρικός φάκελος της Κέιτ, ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί και το πρόβλημα υγείας της.

«Άγνωστοι στους βασιλικούς κύκλους απείλησαν το Μπάκιγχαμ ότι θα δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο του φακέλου της μητέρας του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις», επισημαίνει η εφημερίδα Bild.

Τελικά, το απόγευμα της 22ας Μαρτίου, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσιοποίησε το σχετικό βίντεο με την Κέιτ να ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον βρετανικό λαό και όχι μόνο.

Πάντως, η ημερομηνία και η ώρα που δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο σχετίζονται με τα παιδιά της, προσθέτει το γερμανικό δημοσίευμα επικαλούμενο τον βρετανικό Τύπο.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας ήθελε να ξεκινήσουν οι διακοπές του Πάσχα με τα παιδιά να βρίσκονται μακριά από το σχολείο και τους συμμαθητές τους που θα τους «βομβάρδιζαν» με ερωτήσεις για την ασθένεια της μητέρας τους.

Στο βίντεο, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ μιλά για τους «απίστευτα δύσκολους μήνες» που πέρασε και περνά η οικογένειά της. Για το λόγο αυτό, η εγγραφή του βίντεο έγινε την Τετάρτη 20 Μαρτίου αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, 22 Μαρτίου.

Για την Κέιτ πάντως, η κατάσταση αυτή είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την ασθένειά της, αλλά κι αυτούς που εκβίαζαν το Παλάτι ότι θα αποκαλύψουν τη διάγνωσή της.

Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν είναι σαφές ποιος από τους τρεις υπαλλήλους της «London Clinic»- εκεί όπου νοσηλεύτηκε η Κέιτ- που βρίσκονται υπό έρευνα εδώ και μερικές εβδομάδες, ήταν αυτός που εκβίασε το Παλάτι.

Μπορεί βέβαια να ήταν και το πρόσωπο που έδωσε την εντολή στους εργαζόμενους της κλινικής του Λονδίνου, το οπίο είναι ένα από τα ιδιωτικά νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επί δεκαετίες.

Πηγή: protothema.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση