ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κάμερον Ντίαζ δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική

Ο λόγος

Η Κάμερον Ντίαζ «δεν θέλει» να επιστρέψει στην υποκριτική μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση πριν από πέντε χρόνια περίπου.

Η 48χρονη ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Ράντιξ, με τον εδώ και 5 χρόνια σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν.

Τώρα, η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σόου «Quarantined With Bruce» ότι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, επειδή «δεν μπορεί να φανταστεί» να αφήνει το μωρό της για τα 14ωρα γυρίσματα.

«Περίμενα πολλά χρόνια στη ζωή μου για να γίνω μητέρα»

Μάλιστα, εξήγησε πως περίμενε αρκετά στη ζωή της για να γίνει μητέρα, ώστε να «μην έχει περισπασμούς».

Όπως είπε: «Η μητρότητα και ο γάμος είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου μέχρι στιγμής. Απλώς, νομίζω ότι είναι τα πάντα για μένα τώρα. Πιθανότατα, με κάποιον τρόπο περίμενα αρκετό καιρό ώστε να κάνω πρώτα όλα τα υπόλοιπα πράγματα, ώστε να μην έχω περισπασμούς. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Όσον αφορά στο εάν θα επιστρέψει στις ταινίες, η Κάμερον Ντίαζ είπε: «Κοίτα, δεν πρόκειται να πω ''ποτέ'' στη ζωή μου. Απλώς, δεν είμαι αυτό το είδος ανθρώπου. Άρα θα κάνω ποτέ ξανά ταινία; Δεν ανυπομονώ, αλλά ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Ίσως. Ποτέ μη λες ''ποτέ''. Αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ να είμαι μητέρα, με ένα τόσο μικρό παιδί, και να πρέπει να είμαι 14 με 16 ώρες μακριά από το παιδί μου. Απλώς, δεν θα μπορούσα».

Και συνεχίζει: «Μπορώ να νιώσω όλες αυτές τις μητέρες που πρέπει να πάνε στη δουλειά τους. Ό,τι δουλειά κι αν κάνουν. Τις νιώθω τόσο αυτές όσο και τα παιδιά τους. Απλώς, αισθάνομαι πολύ ευλογημένη που μπορώ να είμαι τώρα εδώ με το παιδί μου και να γίνω η καλύτερη μητέρα που μπορώ. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία. Είμαι προνομιούχα και πραγματικά πολύ ευγνώμων».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση