ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Julia Roberts «σπάει» ττη σιωπή της για το θάνατο του Matthew Perry

Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι

Για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην συντρόφου της, Μάθιου Πέρι μίλησε η Τζούλια Ρόμπερτς σχεδόν 40 ημέρες μετά το θάνατό του, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς ''Φιλαράκια'' γνώρισε για πρώτη φορά τη Τζούλια Ρόμπερτς, όταν εκείνη έκανε μια γκεστ εμφάνιση, σε ένα επεισόδιο της σειράς. Οι δυό τους αργότερα έγιναν ζευγάρι και έβγαιναν από το 1995 έως το 1996.

«Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε τόσο νέου είναι σπαρακτικός», δήλωσε στο «Entertainment Tonight» η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι, ξέρετε, μας βοηθά όλους να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε και να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο όσο καλύτερα μπορούμε».

 

Ο Μάθιου Πέρι έγραψε για το σύντομο ειδύλλιό του με την Τζούλια Ρόμπερτς στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing». Όπως ανέφερε, αρχικά έστειλε στην 56χρονη Ρόμπερτς τρεις ντουζίνες τριαντάφυλλα με ένα σημείωμα για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν που εκείνη συμμετείχε στη σειρά. Με τη σειρά της, η ηθοποιός απάντησε, ότι ήθελε κάτι άλλο εκτός από λουλούδια.. Όπως αναφέρει στα απομνημονεύματά του: «Η απάντησή της ήταν ότι αν της εξηγούσα επαρκώς την κβαντική φυσική, θα συμφωνούσε να συμμετάσχει στην εκπομπή. Την επόμενη μέρα, της έστειλα μια εργασία που αφορούσε τη δυαδικότητα κύματος-σωματιδίου και την αρχή της αβεβαιότητας και την εμπλοκή, και μόνο μερικά από αυτά ήταν μεταφορικά».

Η Τζούλια Ρόμπερτς γοητεύτηκε και οι δυο τους ξεκίνησαν ένα τρίμηνο φλερτ με καθημερινά φαξ. Τα φαξ εξελίχθηκαν σε τηλεφωνήματα, που μερικές φορές διαρκούσαν πάνω από πέντε ώρες. Αργότερα, οι δυο τους γιόρτασαν μαζί την Πρωτοχρονιά του 1996 στο κτήμα της στο Τάος του Νέου Μεξικού, με τον Μάθιου Πέρι να εξομολογείται ότι ένιωθε σαν «βασιλιάς του κόσμου» δίπλα στη διάσημη ηθοποιό. 

Παρολ' αυτά, οι μάχες του με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον εμπόδισαν να συνεχίσει τη σχέση τους..

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση