ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απόφαση του Καρόλου που έκανε τον πρίγκιπα Χάρι να κλάψει

Αυτό που τον έκανε να καταρρεύσει

Δέσποινα Άσπρου

Μια απόφαση του βασιλιά Καρόλου όχι απλώς έκανε τον πρίγκιπα Χάρι έξαλλο, αλλά τον οδήγησε και σε κλαμάτα. Η ιστορία αυτή, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, πάει πίσω στοβ Μάρτιο του 2023, λίγο μετά τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, όταν έγινε γνωστό πως ο Κάρολος του ζήτησε να εγκαταλείψουν με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, το Frogmore Cottage, όπου έμεναν με την οικογένειά τους.

Η εν λόγω απόφαση δυσαρέστησε έντονα τον πρίγκιπα και είχε ως αποτέλεσμα τον Ιούνιο του 2023 να παραδώσει τα κλειδιά στον πατέρα του, να μαζέψει τα πράγματά του και να μετακομίσει με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Tom Quinn η έξωση από το σπίτι οδήγησε τον μικρότερο γιο του βασιλιά σε κλάματα καθώς αισθανόταν πως ο πατέρας του δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει και το έκανε για εκδίκηση.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να καταλάβει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία», τόνισε ο Quinn, προσθέτοντας: «Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους».

«Για πολλούς ο πρίγκιπας Χάρι είναι απλώς ένα φτωχό πλουσιόπαιδο που συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι βλέπει τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα» συνέχισε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση