ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Άμπερ δεν δίνει σημασία στο τι κάνει ο Τζόνι»

Η αντίδραση της όταν έμαθε ότι ο Ντεπ βγαίνει με μια από τις δικηγόρους του

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει με την Ζοέλ Ριτς, μια δικηγόρο που τον εκπροσώπησε στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της εφημερίδας «The Sun».

Ωστόσο, η πρώην σύζυγός του Αμπερ Χερντ προφανώς δεν ενοχλείται και θέλει απλώς να προχωρήσει.

Ο Ντεπ και η Χερντ δεν θα γίνουν ποτέ ξανά ζευγάρι, ούτε καν φίλοι.

Η αγωγή δυσφήμισης που κέρδισε ο Ντεπ άφησε την ηθοποιό κυριολεκτικά στον άσο, ειδικά λόγω του τεράστιου προστίμου που πρέπει να του πληρώσει: 10 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι γνωστό ότι η Χερντ προσπαθεί να βρει αυτά τα χρήματα που δεν έχει άμεσα διαθέσιμα.

Έχει ήδη πουλήσει αρκετά ακίνητα για να προσπαθήσει να συγκεντρώσει το συνολικό ποσό που χρειάζεται για το πρόστιμο.

Επικεντρωμένη στον εαυτό και τα οικονομικά της

Γι' αυτό και τώρα, επικεντρωμένη στον εαυτό της και στα οικονομικά της, και δεν την ενδιαφέρει και πολύ τι κάνει ο πρώην σύζυγός της με τη ζωή του.

Άτομο από το περιβάλλον της Χερντ δήλωσε στο «Entertainment Tonight» ότι προτιμά να εστιάζει στη δική της ζωή και να αφήνει τους άλλους στην άκρη.

«Η Άμπερ δεν δίνει σημασία στο τι κάνει ο Τζόνι ή στο τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή. Δεν τη νοιάζει με ποια βγαίνει, απλά θέλει να συνεχίσει τη ζωή της», είπε η πηγή.

Η δίκη τους για δυσφήμιση ήταν μία από τις πιο πολύκροτες και συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη. Οι ένορκοι τελικά έκριναν υπέρ του Ντεπ και στους τρεις ισχυρισμούς του, σε αντίθεση με τη Χερντ, η οποία κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν από τους τρεις ισχυρισμούς της.

Η ηθοποιός σκοπεύει να συνεχίσει την υπεράσπισή της απέναντι στον πρώην της και μάλιστα έχει επιδιώξει να ασκήσει έφεση στη δίκη ή να εξασφαλίσει την επανάληψή της.

Όλα αυτά σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική της «τιμωρία».

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει πρόβλημα, αφού οι τελευταίες προσφυγές της δεν έγιναν δεκτές.

Αναγκάστηκε επίσης να αλλάξει τη νομική της ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της Elaine Bredehoft, η οποία αποσύρθηκε από την υπόθεση αφού προηγουμένως την είχε εκπροσωπήσει στο δικαστήριο Fairfax.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση