ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε να εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ για το «Baywatch»

H ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για την απόφασή της

Η Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε να εμφανιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ για το «Baywatch», τη σειρά εκτόξευσε τη φήμη της στα 90s και εξήγησε τον λόγο για την απόφασή της.

Η ηθοποιός είναι η μόνη από το καστ της δημοφιλούς σειράς που δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του Hulu, «After Baywatch: Moment in the Sun». Όπως αναφέρει άρθρο της New York Post, πηγές υποστήριξαν ότι η 57χρονη ηθοποιός δεν έχει κακές σχέσεις με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της και «πάντα εκτιμούσε» τον ρόλο της ως Σι Τζέι Πάρκερ. Ωστόσο, η Πάμελα Άντερσον «βρίσκεται σε ένα διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής της» τώρα έχει επικεντρωθεί σε μεγαλύτερες ευκαιρίες που έχουν έρθει στον δρόμο της.

 

Αυτό το διάστημα είναι απασχολημένη με δύο νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν. Συμμετέχει στο «The Last Showgirl», μια δραματική ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου και στην πέμπτη ταινία «The Naked Gun» στο πλευρό του Λίαμ Νίσον.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Lifestyle  |  Showbiz

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Jason Momoa ξύρισε το εμβληματικό μούσι του μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας τους θαυμαστές του κυριολεκτικά άφωνους.

«Το μισώ»

Ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του μετά από 6 χρόνια και του ζητάνε “να το βάλει πίσω”
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ