ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Mόνικα Λεβίνσκι σε ρόλο μοντέλου: Δείτε πώς είναι σήμερα

Το σεξουαλικό σκάνδαλο που άφησε εποχή και το πολιτικό μήνυμα που στέλνει μέσα από τη νέα της φωτογράφιση η 50χρονη

Δέσποινα Άσπρου

Στα πενήντα της χρόνια, η Mόνικα Λεβίνσκι που αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, όταν ως εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο με τoν τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, πρωταγωνιστεί σε καμπάνια ρούχων και στέλνει ένα πολιτικό μήνυμα που κάθε άλλο παρά αδιάφορο περνάει.

Αναλυτικότερα η πλέον συγγραφέας και ακτιβίστρια φωτογραφίθηκε  για τις ανάγκες του διάσημου brand «Reformation» και προέτρεψε όλες τις γυναίκες να ψηφίζουν, υπενθυμίζοντας ότι αυτή είναι η δύναμή τους. Η επιλογή της ως το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, μιας και η Λόρεν Κόαν, επικεφαλής του δημιουργικού γραφείου τoυ brand «Reformation» θεώρησε πως η Μόνικα Λεβίνσκι είναι το ιδανικό πρόσωπο για την καμπάνια του brand με επίκεντρο την ψήφο «You’ve Got The Power» (έχεις την δύναμη).

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Μόνικα Λεβίνσκι παραδέχτηκε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις: «Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων είναι αυξημένη, όπως και η απάθεια τους. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας».

Πέραν από το ζήτημα της ψήφου, η Λεβίνσκι επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την εκστρατεία για να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν πιο δυνατές, τονίζοντας: «Μια γυναίκα Ref είναι μια δυναμική γυναίκα - και μια δυναμική γυναίκα χρησιμοποιεί τη φωνή της».

Ανάμεσα σε άλλα, στην συνέντευξή της στο Elle είπε πως «Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί τετριμμένο, αλλά νομίζω ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατές είναι να αναγνωρίζουν τα μέρη που μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και να ζητούν αυτή τη βοήθεια».

Να θυμίσουμε πως η Λεβίνσκι αποσύρθηκε από την δημόσια ζωή μετά το ανελέητο κυνηγητό των Μέσων Ενημέρωσης γύρω από την παράνομη σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον το 1998. Πίσω στον χρόνο, ο παράνομος δεσμός του τότε προέδρου, Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι τον οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης και στην υπερψήφιση για την αποπομπή του από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, απόφαση που αναιρέθηκε ωστόσο από τη Γερουσία, με αποτέλεσμα ο Μπιλ Κλίντον να ολοκληρώσει κανονικά τη δεύτερη θητεία του.

Ο 49χρονος τότε Κλίντον και η 22χρονη Λεβένσκι θεωρείται ότι είχαν σχέση για περίπου τρία χρόνια από το 1995 έως και το 1997.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Reformation (@reformation)

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση