ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε τσιμεντωμένος σε μπαούλο

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το 44χρονο θύμα μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τσιμεντωμένος σε ένα μπαούλο βρέθηκε ο Jefferson Machado, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο. Η σορός του γνωστού Βραζιλιάνου ηθοποιού βρέθηκε σε μπαούλο, που ήταν θαμμένο 6,5 μέτρα κάτω από τη γη σε ένα ακίνητο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ χρειάστηκαν εννέα άτομα, για να καταφέρουν να το ξεθάψουν από το χώμα.

Το ακίνητο στο οποίο βρέθηκε το μπαούλο ανήκει σε μια γυναίκα, που δήλωσε, ότι το έχει νοικιάσει σε κάποιον άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του 44χρονου. Σύμφωνα με την Dailymail, οι Αρχές κατάφεραν, να ταυτοποιήσουν το 44χρονο θύμα μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων την περασμένη Τετάρτη.

Ο 44χρονος θεωρείται ότι γνώριζε το άτομο, που νοίκιασε το ακίνητο, όπου βρέθηκε το σώμα του και εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από ένα μήνα. Όπως έγραψε στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram η Σίντια Χίλσεντεγκερ, φίλη της οικογένειας: «Ο Jefferson δολοφονήθηκε ψυχρά και βάναυσα από ζηλόφθονους, κακούς και, φυσικά, αδίστακτους ανθρώπους».

Ο Τζέφερσον Ματσάντο έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στην σαπουνόπερα «Βασιλιάδες». Τελευταία φορά που τον είδε κάποιος, ήταν στις 27 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε επίσημα στις 9 Φεβρουαρίου.

 

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση