ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλίτωσε τη φυλακή η Σακίρα: Το πρόστιμο που θα πληρώσει

Η Σακίρα κατέληξε σε συμφωνία με τις αρχές και αποφεύγει τη φυλάκιση με ένα υψηλό πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

Δέσποινα Άσπρου

Συμφωνία με στόχο της να αποφύγει τον κίνδυνο να πάει στη φυλακή έκλεσε την ημέρα έναρξης της δίκης της για φορολογική απάτη η Σακίρα στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικότερα και όπως μεταδίδει το Bloomberg, η λατίνα σταρ είπε στον δικαστή, José Manuel del Amo, ότι αποδέχεται τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους εισαγγελείς και βάση της συμφωνίας αυτής, η Σακίρα θα λάβει τριετή φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 7 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, η δίκη, η οποία αναμενόταν να περιλαμβάνει πάνω από 100 μάρτυρες τις επόμενες εβδομάδες, αναβλήθηκε μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά.

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια ήταν αντιμέτωπη με έξι κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες δεν κατέβαλε στην ισπανική κυβέρνηση 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους μεταξύ 2012 και 2014.

Για την ιστορία να πούμε πως η σταρ έφτασε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης για να παρακολουθήσει την πρώτη ημέρα της δίκης της για φερόμενη απάτη ύψους 12,5 εκατομμυρίων λιρών από εισοδήματα που κέρδισε μεταξύ 2012 και 2014, φορώντας ένα ροζ κουστούμι και γυαλιά ηλίου, ενώ η στιγμή που η ίδια έστειλε στους θαυμαστές της ένα φιλί πριν ανέβει τα σκαλιά του δικαστηρίου έχει γίνει viral.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση