ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gleycy Correia: Νεκρή η πρώην «Μις Βραζιλία»

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών, η πρώην «Μις Βραζιλία». Η Γκλέισι Κορέια πέθανε από τεράστια αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά από μια τυπική επέμβαση στις αμυγδαλές.

Η νεαρή κοπέλα έπεσε σε κώμα για δύο μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη τον Απρίλιο. «Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή η οποία στέφθηκε «Μις Βραζιλία» το 2018, πέθανε σε ιδιωτική κλινική τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της.

Ο πάστορας Τζακ Αμπρέου, ο οποίος γνωρίζει την οικογένειά της, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος. «Ο Θεός διάλεξε αυτή τη μέρα για να μαζέψει την πριγκίπισσά μας. Ξέρουμε ότι θα της λείψει πολύ, αλλά τώρα θα φωτίζει τον ουρανό με το χαμόγελό της».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)


Η Γκλέισι Κορέια, πολλές φορές είχε μιλήσει στα social media για την καταγωγή της και το φτωχικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. «Πραγματικά δεν γεννήθηκα σε χρυσή κούνια, είμαι από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, αλλά είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό», είχε γράψει στα social media.

Πηγή: okmag.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση