ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gisele: Στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Brady;

Το tweet που σόκαρε

Ο Αντόνιο Μπράουν κοροϊδεύει τον πρώην συμπαίκτη του Τομ Μπρέιντι με κάθε ευκαιρία. Κατά καιρούς έχει γράψει στο Twitter για το διαζύγιο, έχει δημοσιεύσει photoshops με την Ζιζέλ, έχει μοιραστεί εικόνες τους και έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές.

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να ξεπέρασε τα όρια καθώς ανέβασε φωτογραφία στο Snapchat που έχει κάνει τα social media να αναρωτιούνται αν είναι στο κρεβάτι με την Ζιζέλ, πρώην σύζυγο του Τομ Μπρέιντι.

Η γυναίκα στο κρεβάτι με τον Μπράουν μοιάζει ανησυχητικά με την Ζιζέλ. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από τη φωτογραφία, αλλά οι οπαδοί του NFL πιστεύουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι με την πρώην σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πιθανότητα να ήταν ο Μπράουν με την Ζιζέλ είναι μικρή. Παρόλα αυτά, δεδομένης της τάσης του να μπλέκει σε μπελάδες και της μοναδικής του επιθυμίας να τα βάλει με τον Μπρέιντι, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση, ούτε τα social media φαίνεται να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο με βάση τη φωτογραφία.

Γιατί ο Αντόνιο Μπράουν είναι θυμωμένος με τον Τομ Μπρέιντι;

Ο πρώην αθλητής είχε αρκετά προβλήματα από τα τέλη της δεκαετίας του 2010. Είχε νομικά προβλήματα, έπαιξε σε πολλές διαφορετικές ομάδες του NFL και πλέον έχει απομακρυνθεί από τα γήπεδα.

O πρώην ποδοσφαιρστής μετά την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους άρχισε να συκοφαντεί τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Μπρέιντι όμως φαίνεται πως τραβάει περισσότερο την οργή του χωρίς όμως να υπάρχει προφανής λόγος για αυτό. Μάλιστα Στη Νέα Αγγλία, ο Μπρέιντι ελιχε μεσολαβήσει για να μπει στην ομάδα του. Δεν τα κατάφερε, αλλά ο Μπρέιντι προσπάθησε όσο μπορούσε να τον βοηθήσει.

Το ίδιο έκανε και δεύτερη φορά στην Τάμπα Μπέι. Ο Μπράουν άντεξε για λίγο στους Buccaneers πριν αποχωρήσει επεισοδιακά κοντά στο τέλος της σεζόν 2021-2022. Αν δεν υπήρχε ο Μπρέιντι, ο Μπράουν ίσως να ήταν άνεργος από το 2019.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση