ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευγενία Κασσιανίδου: Ποζάρει «μαζί» με τον Brad Pitt και τον... Lionel Messi!

Δείτε τα στιγμιότυπα

Σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, στο Βερολίνο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ευγενία Κασσιανίδου, η οποία λίγες μέρες μετά το ταξίδι της στην Βιέννη, μαζί με τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Jan Lecjaks, επέλεξε τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό.

Απολαμβάνοντας τις βόλτες της στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, η Ευγενία Κασσιανίδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της και τα μέρη που επισκέφθηκε.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με φόντο τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς της πόλης, δύο νέες φωτογραφίες τράβηξαν την προσοχή μας, αφού σε αυτές η Ευγενία Κασσιανίδου ποζάρει μαζί με τον.. Brad Pitt και τον... Lionel Messi! Μην ζηλεύετε, δεν τους γνώρισε από κοντά.. Απλώς, όπως θα δείτε και παρακάτω, εκείνη βρέθηκε στο γνωστό Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων ''Madame Tussauds'' που βρίσκεται στο Βερολίνο και πόζαρε όλο χάρη δίπλα στον γοητευτικό ηθοποιό και στον διάσημο ποδοσφαιριστή..

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ευγενία Κασσιανίδου δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της:

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση