ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος o Robert De Niro: Λογοκρίθηκε η ομιλία του στα βραβεία Gotham

Αφαιρέθηκαν τα σχόλια κατά του Τραμπ

Ότι λογοκρίθηκε η ομιλία του στα βραβεία Gotham ισχυρίστηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος είπε ότι τα σχόλια του κατά του Ντόναλντ Τραμπ αφαιρέθηκαν χωρίς προειδοποίηση.

 

«Θα πάω πίσω. Λυπάμαι. Εντάξει, υπήρξε ένα λάθος σε αυτό. Θα συνεχίσω. Απλά συνεχίστε το scrolling», είπε ο Ντε Νίρο στην αρχή της ομιλίας του και συνέχισε: «Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα. Η αρχή της ομιλίας μου μονταρίστηκε, κόπηκε και δεν το ήξερα. Και θέλω να το διαβάσω. Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και οδηγούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμιες».

Και πρόσθεσε: «Στη Φλόριντα, οι μαθητές διδάσκονται ότι οι σκλάβοι ανέπτυξαν δεξιότητες που μπορούσαν να εφαρμοστούν για προσωπικό τους όφελος. Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας δεν έχει ανοσία σε αυτή την επώδυνη ασθένεια. Ο Δούκας, Τζον Γουέιν, είπε περίφημα για τους ιθαγενείς Αμερικανούς: "Δεν αισθάνομαι ότι κάναμε λάθος που τους πήραμε αυτή τη μεγάλη χώρα. Υπήρχε μεγάλος αριθμός ανθρώπων που χρειαζόταν νέα γη και οι Ινδιάνοι προσπαθούσαν εγωιστικά να την κρατήσουν για τον εαυτό τους". Το ψέμα έχει γίνει ένα ακόμη εργαλείο στο οπλοστάσιο του τσαρλατάνου. Ο πρώην Πρόεδρος μας είπε ψέματα περισσότερες από 30.000 φορές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της θητείας του. Και συνεχίζει τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα εκστρατεία αντεκδίκησης. Αλλά με όλα τα ψέματά του, δεν μπορεί να κρύψει τη ψυχή του. Επιτίθεται στους αδύναμους, καταστρέφει τα δώρα της φύσης και δείχνει ασέβεια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη λέξη "Ποκαχόντας" ως προσβολή. Οι κινηματογραφιστές, από την άλλη πλευρά, προσπαθούν - εδώ είναι που μπήκα εγώ και είδα ότι τα μοντάρουν όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο: 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είπε: «Θα πω λοιπόν αυτά τα πράγματα αλλά στην Apple και θα τους ευχαριστήσω για όλα αυτά. Gotham, μπλα μπλα μπλα μπλα, αλλά δεν έχω όρεξη να τους ευχαριστήσω καθόλου γι' αυτό που έκαναν. Πώς τόλμησαν να το κάνουν αυτό, για την ακρίβεια. Αλλά τώρα θα πάω: Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το "Killers of the Flower Moon"...».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν παρών στην ομολία για να παρουσιάσει το βραβείο «Gotham Historical Icon and Creator Tribute» εκ μέρους των «Killers of the Flower Moon».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση