ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Selena Gomez

Ποιος έβγαλε την τραγουδίστρια εκτός εαυτού;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη συναυλία της Μπιγιονσέ στη Γαλλία κι ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθηκαν, ήταν και η Σελένα Γκόμεζ. 

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για να δει το σόου της Μπιγιονσέ, ωστόσο κατάφερε και η ίδια να κλέψει τις εντυπώσεις, όχι όμως με την καλύτερη έννοια. Συγκεκριμένα, η Σελένα Γκόμεζ έγινε έξαλλη, με αφορμή ένα συγκεκριμένο περιστατικό με ένα σωματοφύλακά της, λίγο πριν βγει η Μπιγιονσέ on stage.

Την ώρα, που η ίδια πήγαινε να καθίσει στη θέση της, διαπλεκτίστηκε έντονα μαζί του, σε σημείο που η έντασή τους, τράβηξε την προσοχή των θεατών. Η αφορμή δεν έγινε γνωστή, με κάποιους να λένε ότι το ξέσπασμα της Γκόμεζ οφείλεται στην καθυστέρηση της Μπιγιονσέ να βγει στη σκηνή, ενώ κά΄ποιοι άλλοι λένε ότι εξοργίστηκε από τον επιθετικό τρόπο, που ο σωματοφύλακάς της αντιμετώπισε έναν θαυμαστή της, που ήθελε να την πλησιάσει.

 

H Σελένα Γκόμεζ δεν έχει απαντήσει ακόμα για το περιστατικό, ωστόσο σχετικά βίντεο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους διάφορους χρήστες να σχολιάζουν τη συμπεριφορά της...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Selena Gomez  |  Κόσμος  |  Διεθνή  | 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση