ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Eurovision 2022: Καταγγελία - «βόμβα» για σεξουαλική παρενόχληση!

«Η τραγουδίστρια από την Κύπρο έλαβε επίσης μεγάλη προσοχή!»

Μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera έκανε μια 20χρονη εθελόντρια στη Eurovision.

Η Ιταλίδα φοιτήτρια νομικής κατήγγειλε πως στο πάρτι που έγινε μετά το Τιρκουάζ Χαλί , η ίδια και άλλες τρεις συνάδελφοί της, δέχθηκαν παρενόχληση από δυο χορευτές, οι οποίοι συνεργάζονται με καλλιτέχνη που ανήκει σε χώρα της βόρειας Ευρώπης.

«Στη πάρτι της Eurovision, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί. Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια» , είπε η κοπέλα και συνέχισε:

«Η τραγουδίστρια από την Κύπρο έλαβε επίσης μεγάλη προσοχή. Αλλά στη δική της περίπτωση δεν ξεπέρασε κανείς τα όρια. Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανωτέρους μας, για να μη δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει» τόνισε η 20χρονη εθελόντρια, ενώ επισήμανε πως φεύγοντας είδε τους ίδιους άντρες να «βάζουν στόχο άλλες κοπέλες».

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση