ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Sophia Loren

Ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένα απρόοπτο περιστατικό οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Σοφία Λόρεν.

Η 89χρονη σταρ του Χόλιγουντ είχε μια άσχημη πτώση στο μπάνιο του σπιτιού της στη Γενεύη της Ελβετίας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλά κατάγματα στο ισχίο της και ένα στο μηριαίο οστό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την περιπέτεια της Σοφίας Λορεν αποκάλυψαν οι εργαζόμενοι του εστιατορίου, που διατηρεί, με μια ανακοίνωση στο instagram. Μέσω αυτής, της ευχήθηκαν ''περαστικά'' αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια πτώση στο σπίτι της στη Γενεύη σήμερα προκάλεσε κατάγματα στο ισχίο της κυρίας Λόρεν. Το χειρουργείο είχε θετική έκβαση, θα πρέπει τώρα να παρακολουθήσει μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης και μια πορεία αποκατάστασης. Ευτυχώς, όλα λειτούργησαν σωστά και η κυρία θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Όλη η ομάδα του εστιατορίου Sophia Loren δράττεται της ευκαιρίας για να της ευχηθεί ταχεία ανάρρωση».

Η σχετική ανάρτηση ''γέμισε'' με σχόλια από πλήθος κόσμου, που ευχήθηκε ''ταχεία ανάρρωση'' στην εμβληματική σταρ. Στο πλευρό της Ιταλίδας ηθοποιού είναι από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με το ''The Hollywood Reporter'', οι γιοι της Κάρλο και Εντοάρντο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω του ατυχήματος της, όλες οι προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις της αναβλήθηκαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση