ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά του!»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Brad Pitt!

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί και να άρπαξε την τότε σύζυγό του από το κεφάλι κατά τη διάρκεια της διαβόητης πλέον πτήσης τους με ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six.

 

Η ανταγωγή που κατέθεσε η ηθοποιός αναφέρει ότι ο σταρ του Fight Club, φέρεται να έπνιξε ένα από τα παιδιά και να χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο και άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την ταρακούνησε. «Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα πάνω στη Τζολί, και σε μια μια άλλη στιγμή, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί πάνω στα παιδιά», υποστηρίζουν επίσης τα έγγραφα.

Η Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει σε ένα σημείο και άρπαξε τον τότε σύζυγό της από πίσω για να τον σταματήσει, σύμφωνα με την ανταγωγή. «Για να βγάλει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε ανάποδα στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Τα παιδιά έσπευσαν μέσα και όλα προσπάθησαν γενναία να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον. Πριν τελειώσει, ο Πιτ ”έπνιξε” ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Κάποια από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει. Ήταν όλα φοβισμένα. Κάποια έκλαιγαν».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Μπραντ Πιτ τέθηκε υπό έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών από το FBI σχετικά με το περιστατικό. Ωστόσο, οι αρχές δεν άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον του ηθοποιού.

Η Τζολί ισχυρίζεται επίσης στην κατάθεση ότι ο Pitt «απαίτησε να υπογράψει μια συμφωνία εμπιστευτικότητας που θα της απαγόρευε συμβατικά να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση του Πιτ εναντίον της και των παιδιών τους». «Η Τζολί αρνήθηκε να συμφωνήσει σε μια τέτοια διάταξη και ο Πιτ αποχώρησε από τη συμφωνία», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση