ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Elon Musk: Ο πατέρας του απέκτησε παιδί με τη θετή του κόρη!

«Είμαστε στη Γη για να αναπαραγόμαστε»

Μετά τα δημοσιεύματα για τα παιδιά του, ο Έλον Μασκ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον... πατέρα του.

Ο 76χρονος Έρολ Μασκ έγινε πατέρας το 2019, με τη θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ήταν μάλιστα, το δεύτερο παιδί τους, καθώς είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Ρούσι, το 2018.

Μέχρι και αυτή την εβδομάδα, η ύπαρξη της κόρης τους αποτελούσε μυστικό. Ωστόσο, ο Έρολ Μασκ έσπασε τη σιωπή του αυτή την εβδομάδα σε συνέντευξή του στη Sub. «Δεν ήταν μια προγραμματισμένη εγκυμοσύνη, αλλά ζούσαμε μαζί καιρό. Η Γιάνα έμεινε εδώ για περίπου 18 μήνες, μετά τη γέννηση του Ρούσι», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τα 41 χρόνια που τους χωρίζουν, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να προβληματίζεται για τη διαφορά ηλικίας. Μάλιστα, ο Έρολ Μασκ δήλωσε πως του είναι δύσκολο να μη έχει κοντά του τα παιδιά του, καθώς η Γιάνα δεν ζει μαζί του συνεχώς.

«Αν ζήσω για χρόνια, τελικά μπορεί να καταλήξουμε μαζί. Είναι δύσκολο. Προτιμώ να τους έχω εδώ μαζί μου. Η Γιάνα ήρθε και πέρασε μερικές μέρες μαζί μου πριν έξι μήνες, τα παιδιά όμως άρχισαν να μου τη δίνουν στα νεύρα», δήλωσε ο Έρολ Μασκ, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι άφησε έγκυο την κόρη της επί 18 χρόνια συζύγου του, Χάιντε.

Ο Έλον Μασκ ωστόσο, δεν αντιμετώπισε το θέμα το ίδιο ψύχραιμα. Η σχέση τους έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, με τον Έλον Μασκ να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχωρήσει τον πατέρα του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Consequence of Sound.

Ο Έρολ από τη μεριά του βέβαια, δεν μπορεί να αντιληφθεί ποιο είναι το πρόβλημα, καθώς θεωρεί απώτερο σκοπό του ανθρώπου την αναπαραγωγή.

«Το μόνο πράγμα, για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε. Αν μπορούσα να κάνω κι άλλο παιδί, θα έκανα. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνω», τόνισε. Οι δηλώσεις του πάντως, θυμίζουν εκείνες του γιου του, ο οποίος είχε αναφέρει πως σκοπεύει να κάνει πολλά παιδιά για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης της υπογεννητικότητας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση