ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ellen De Generes: Μιλά για την εμπειρία της με τον κορωνοιό

«Με το που βγήκα θετική όλοι έτρεχαν να φύγουν από κοντά μου»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Για τη δική της περιπέτεια με τη νόσο covid-19 μίλησε η διάσημη παρουσιάστρια επιστρέφοντας στηην εκπομπή της "The Ellen DeGeneres Show". Η DeGeneres είπε μεταξύ άλλων: «Προφανώς, υπάρχουν πολλά αρνητικά πράγματα, οπότε θέλω να μιλήσω για κάτι θετικό, το τεστ Covid μου", αστειεύτηκε, προσθέτοντας, «είμαι καλά τώρα, είμαι καλά. Όλα είναι ξεκάθαρα».
Η παρουσιάστρια μάλιστα περιέγραψε και τον τρόπο που έμαθε ότι ήταν θετική στον ιό: «Ετοιμαζόμουν να μαγνητοσκοπήσω την εκπομπή για την οποία, και ήμουν στα μαλλιά και το μακιγιάζ, όταν ο βοηθός μου, ο Κρεγκ, μπαίνει μέσα και λέει, «Είσαι θετική στο τεστ.Και τότε όλοι γύρω μου έφυγαν. Είναι αστείο, οι άνθρωποι φοβούνται πραγματικά. Μερικοί δεν έχουν επιστρέψει από τότε».
Η DeGeneres όπως είπε πήγε αμέσως στο σπίτι κρατώντας απόσταση από τη σύζυγό της, Portia De Rossi.«Ήμουν σε καραντίνα και η Portia με έβαλε να κοιμηθώ σε άλλο ένα δωμάτιο σε διαφορετικό κρεβάτι επειδή ήθελε το κρεβάτι όλο για τον εαυτό της» είπε αστειευόμενη.

Με τη σύζυγό της Portia De Rossi

 Η DeGeneres περιέγραψε και τα συμπτώματά που είχε ένεκα κορωνοιού, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη, «ένιωθα σαν να έσπασα ένα πλευρό. Ήταν το μόνο σύμπτωμα που είχα», είπε. «Δεν είχα πονοκέφαλο. Δεν είχα πυρετό. Δεν έχασα την αίσθηση της γεύσης μου». Η ίδια ομολόγησε επίσης πως δεν ξέρει πώς είχε προσβληθεί από τον ιό. «Το περίεργο είναι, δεν ξέρω πού το πήρα. Ακόμα δεν ξέρω πού το πήρα. Φορά μάσκα. Πλένω τα χέρια μου. Μόλις γλείφτηκα τρεις ή τέσσερις λαβές πόρτας. Είναι ένα μυστήριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση