ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δυσάρεστα νέα για τη βασιλική οικογένεια

Η ανακοίνωση για το πρόσωπο που νοσεί με καρκίνο

Η Σάρα Φέργκιουσον, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Άντριου και είναι μαμά των πριγκιπισσών Βεατρίκης και Ευγενίας αντιμετωπίζει περιπέτεια με την υγεία της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Εκπρόσωπος της πρώην κουνιάδας του βασιλιά Καρόλου φέρεται να μίλησε στο ''People'' λέγοντας: «Η Σάρα, Δούκισσα της Υόρκης διαγνώστηκε πρόσφατα με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού, που ανιχνεύθηκε σε μια εξέταση ρουτίνας μαστογραφίας. Της ανακοινώθηκε, ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος: «Η Δούκισσα λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και οι γιατροί της έχουν πει ότι η πρόγνωση είναι καλή. Τώρα αναρρώνει με την οικογένειά της. Η Δούκισσα θέλει να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό προσωπικό που την υποστήριξε τις τελευταίες ημέρες. Είναι επίσης εξαιρετικά ευγνώμων στο προσωπικό που συμμετείχε στη μαστογραφία που εντόπισε την ασθένειά της, η οποία κατά τα άλλα ήταν χωρίς συμπτώματα, και πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού ελέγχου».

Τα νέα αναδημοσίευσε και ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας μέσω story στο instagram. Σε αυτό αναφέρεται «Η Fergie ανακοίνωσε ότι βρίσκεται υπό θεραπεία για καρκίνο του μαστού».

Ο εκπρόσωπος της Σάρα Φέργκιουσον ανέφερε, επίσης, ότι η Δούκισσα ηχογράφησε ένα επεισόδιο podcast την ημέρα πριν μπει στο χειρουργείο, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση