ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διακοπές στην Κύπρο για την Tonia Buxton

Η παγκοσμίου φήμης παρουσιάστρια ποζάρει με το μαγιό της

Καλοκαιρινές διακοπές με ''άρωμα'' Κύπρου για την Tonia Buxton, η οποία απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο όμορφο νησί μας.

Η παγκοσμίου φήμης παρουσιάστρια του Discovery Chanel και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής με θέμα την ελληνική και κυπριακή κουζίνα έχει καταγωγή από την Κύπρο και όπως ήταν αναμενόμενο, επέλεξε για ακόμα μια φορά τη γενέτειρά της, για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να περάσει το καλοκαίρι της.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Tonia Buxton, χαλαρή και άνετη ποζάρει με το μαγιό της, ένα σικάτο μπικίνι, αγκαλιά με τον αγαπημένο της σύζυγο, Paul και κερδίζει τις εντυπώσεις. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό της και φόντο τις πικροδάφνες, μας καλημερίζει από τη Λάρνακα, σχολιάζοντας: «Mornings from Cyprus».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Jason Momoa ξύρισε το εμβληματικό μούσι του μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας τους θαυμαστές του κυριολεκτικά άφωνους.

«Το μισώ»

Ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του μετά από 6 χρόνια και του ζητάνε “να το βάλει πίσω”
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ