ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Δεν πάτησα τη σκανδάλη» λέει κλαίγοντας ο Μπάλντουιν

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν...»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και μίλησε για το γύρισμα της ταινίας Rust, που αποδείχθηκε τελικά, μοιραίο για την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς.

Η συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά το τραγικό συμβάν: το σενάριο που συζητείται ως το πιθανότερο θέλει κάποιον από την παραγωγή να έβαλε μία αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφόρο στο Νέο Μεξικό στο όπλο που χρησιμοποίησε στην σκηνή του ο Μπάλντουιν.

Στην συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο δίκτυο ABC, ο ηθοποιός έχει μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και με κάθε λεπτομέρεια για το ατύχημα στο σετ της ταινίας.

Στη συνέντευξη ο ηθοποιός δακρυσμένος λέει πως δεν πάτησε την σκανδάλη στο μοιραίο όπλο.

«Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος τον Μπάλντουιν. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απαντά εκείνος.

«Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρωτάει ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ», του λέει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια λέει πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το τραγικό συμβάν. Παράλληλα αναφέρει ότι κάποιος έβαλε τη σφαίρα στο όπλο, καθώς και ότι η σφαίρα δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «ψεύτικο» όπλο που κρατούσε σε μία σκηνή ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν τελικά γεμάτο αληθινές σφαίρες, με αποτέλεσμα η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς να χάσει την ζωή της, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής και πολύ πρόθυμος να μιλήσει», αναφέρει για τον ηθοποιό ο δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος και προσθέτει: «Απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις, μίλησε για την Χαλίνα Χάτσινς, για την συνάντησή του με την οικογένειά της και αποκάλυψε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη στο σετ εκείνη την ημέρα».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση