ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Chris Rock: Το νέο του σχόλιο για το χαστούκι του Will Smith

«Όποιος λέει “τα λόγια πονάνε” δεν τον χτύπησαν ποτέ»

Ο Κρις Ροκ άνοιξε την πρώτη του παράσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ και το χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς ανέβηκε στη σκηνή στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, στις 12 Μαΐου, ο Κρις Ροκ ανέφερε: «Είμαι εντάξει, αν αναρωτιόταν κανείς. Ανέκτησα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής μου και προσπαθώ να κάνω ένα αξιοπρεπές σόου». Εξηγώντας ότι δεν είχε σκοπό να αφιερώσει άλλο χρόνο της παράστασής του στο περιστατικό, πρόσθεσε: «Ο κόσμος περιμένει από μένα να μιλήσω για ***, δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτά τώρα, θα φτάσω σε αυτά τελικά. Στο Netflix».

Για άλλη μια φορά ανέφερε πόσο εύκολα προσβάλλονται οι άνθρωποι, λέγοντας: «Όποιος λέει “τα λόγια πονάνε” δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο». Μετά την αντιπαράθεση τον Μάρτιο, ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την 1η Απριλίου.

Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία αποφάσισε να απαγορεύσει στον Γουίλ Σμιθ να παρευρίσκεται σε τελετές απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που έγινε δέκτης της βίαιης αντίδρασης του Γουίλ Σμιθ;

Ο Κρις Ροκ γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1965 στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Είναι ο μεγαλύτερος από τα 6 αδέλφια του, ενώ είχε και έναν ετεροθαλή αδελφό ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006 λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ. «Όταν ήμουν 6, είπα στον εαυτό μου: “Περίμενε ένα λεπτό, είμαι εντελώς σοβαρός και όλοι οι υπόλοιποι γελάνε με την ψυχή τους”. Πίστεψα ότι “εδώ κάτι υπάρχει. Ας μάθω λοιπόν πώς να δουλέψω με αυτό”. Στα 7 ή 8 μου ήθελα να γράφω κωμωδία». Ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται με το stand-up από το 1984, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή το αιχμηρό, οξυδερκές χιούμορ του.

Πηγή: okmag.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Κόσμος  | 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση