ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Chris Rock: Αρνήθηκε την παρουσίαση των Όσκαρ 2023!

H απάντηση που έδωσε ο κωμικός μετά το περσινό επεισόδιο με το χαστούκι

Ο Κρις Ροκ αρνήθηκε την παρουσίαση των Όσκαρ 2023. Ο 57χρονος κωμικός είπε στο κοινό του κωμικού σόου του στο Φοίνιξ την Κυριακή ότι του ζητήθηκε να λάβει μέρος στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς — αλλά αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

Σύμφωνα με το Arizona Republic, ο Κρις Ροκ ανέφερε ότι η επιστροφή στα Όσκαρ θα έμοιαζε σαν να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα ο Κρις Ροκ έκανε μια αναφορά στην δολοφονία της Νικόλ Μπράουν Σίμπσον.

Αυτή η απόρριψη της πρότασης έρχεται έναν χρόνο αφότου ο 53χρονος Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή των Όσκαρ στις 27 Μαρτίου και χαστούκισε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ λόγω των κοντοκουρεμένων της μαλλιών.

Ο Ροκ ισχυρίστηκε επίσης ότι του προσφέρθηκε – και απέρριψε – μια διαφήμιση του Super Bowl μετά το χαστούκι.

Τον Μάιο, ο Πρόεδρος Ψυχαγωγίας του ABC Κρέιγκ Έριχ είπε στο Deadline ότι ήταν θετικός να επιστρέψει ο Ροκ ως οικοδεσπότης το επόμενο έτος. Η επιλογή, είπε το στέλεχος, σίγουρα θα ενίσχυε την τηλεθέαση. «Προφανώς υπήρξε πολλή διαμάχη [γύρω από τη φετινή μετάδοση], η οποία επισκίασε πολλά από τα θετικά πράγματα σχετικά με τη διοργάνωση, αλλά ήμουν πραγματικά χαρούμενος με το πρόγραμμα», δήλωσε ο Έριχ. Και συμπλήρωσε: «Είχε το μεγαλύτερο γκελ από οποιαδήποτε βραβεία φέτος»

Ο Ροκ είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν τα Όσκαρ δύο φορές: το 2005 και ξανά το 2016.

Θυμίζουμε ότι ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι στον Κρις Ροκ και προσπαθεί να επανέλθει στα social media και να φτιάξει τη δημόσια εικόνα του. Από την άλλη πλευρά, ο Ροκ έχει δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει για το περιστατικό.

Πηγή: okmag.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση