ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Chris Noth: Eτοιμάζει «αντίποινα» για τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City

«Δεν πρόκειται να συγκρατηθεί..»

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την επιστροφή του ως Mr. Big στο σίκουελ του Sex and the City, o Chris Noth κατηγορήθηκε από τέσσερις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση. Ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει τις κατηγορίες ψευδείς, ενώ τώρα θέλει να «εκδικηθεί» όσους δεν τον υποστήριξαν.

O Chris Noth επιστρέφοντας ξανά στο προσκήνιο, εξέφρασε τον θυμό του για συναδέλφους του που τον γνώριζαν καλά και παρ΄όλα αυτά δεν τον πίστεψαν. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του, είναι ιδιαίτερα θυμωμένος με τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon and Kristin Davis), αφού τον εγκατέλειψαν. «Πέρασαν χρόνια μαζί του, ήταν σαν φίλες του και μετά φάνηκαν να τον εγκαταλείπουν χωρίς εξηγήσεις. O Noth σκέφτεται να αποκαλύψει κάποια άσχημα περιστατικά που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες».

Η οργή του ηθοποιού προκύπτει και από τις δηλώσεις των τριών συμπρωταγωνιστριών του, οι οποίες είχαν δηλώσει λυπημένες για τα όσα είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας για εκείνον. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό», είχαν πει χαρακτηριστικά.

Δεν ήταν όμως μόνος αυτό που πυροδότησε την οργή του Chris Noth, αφού ο ηθοποιός απολύθηκε από τη σειρά The Equalizer, εφόσον ακόμα δεν έχει αποδειχθεί η αθωότητά του. Ο Chris Noth δηλώνει πως αυτό θα συμβεί, ενώ είναι έξαλλος με όσους δεν τον πίστεψαν και δεν στάθηκαν δίπλα του. «Δεν πρόκειται να συγκρατηθεί. Όλοι πλέον έχουν ένα καλό λόγο για να πανικοβληθούν», δήλωσε η ίδια πηγή.

Πηγή: nitro.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση