ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανία: Η γκάφα του παλατιού & οι τίτλοι που τελικά, αφαιρέθηκαν

Η αλλαγή που έκανε το παλάτι αναφορικά με τον πρίγκιπα Harry και την σύζυγό του, Meghan Markle

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να άργησε πολύ, αλλά τελικά το έκανε. Ο λόγος για την βασιλική οικογένεια που -έστω και καθυστερημένα- αφαίρεσε τον επίσημο τίτλο του δούκα του Σάσεξ από την ιστοσελίδα της.

Αναλυτικότερα, τρία περίπου χρόνια μετά την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντά, οι βοηθοί του Παλατιού αφαίρεσαν αθόρυβα το “His Royal Highness” (η Αυτού Υψηλότης του) από τη σελίδα του προφίλ του δούκα του Σάσεξ, με το γεγονός να λαμβάνει χώρα μετά από επισήμανση της Express την περασμένη Παρασκευή.

Τα ονόματα των δύο royals μάλιστα μετακινήθηκαν προς το κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας της οικογένειας, κάτω από τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά ακριβώς πάνω από το όνομα του πρίγκιπα Andrew.

Να σημειώσουμε πως ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει κάνει ακόμη τις απαραίτητες αλλαγές μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού ρίχνοντας μια ματιά δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως εκείνη εξακολουθεί να αναφέρεται ως ο σημερινός μονάρχης, ο βασιλιάς Κάρολος αποκαλείται “πρίγκιπας της Ουαλίας” και η βασίλισσα Καμίλα εξακολουθεί να αποκαλείται “η δούκισσα της Κορνουάλης.”

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν σε δήλωσή τους, την οποία μετέδωσε η Express:

“Ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας περιέχει περισσότερες από πέντε χιλιάδες σελίδες με πληροφορίες για τη ζωή και το έργο της βασιλικής οικογένειας. Μετά τον θάνατο της αείμνηστης μεγαλειότητάς της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, το περιεχόμενο έχει επανεξεταστεί και επικαιροποιηθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ορισμένο περιεχόμενο ενδέχεται να είναι ξεπερασμένο μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by harry&meghan (@harry.and.meghan_)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση